avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am urmat cursurile unei facultati particulare in anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am urmat cursurile unei facultati particulare in anul ...

Buna ziua.Am urmat cursurile unei facultati particulare in anul de gratie 2000.Nu am terminat anul si nu am achitat semestrul 2.Am vrut sa intrerup anul insa nu-mi mai amintesc daca am facut o cerere scrisa.Pentru a-mi recupera diploma de bacalaureat,dupa 25 de ani,este posibil sa-mi creeze probleme pentru diferente de plata sau orice datorie s-a prescris.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ciobo1969 , utilizator 11:11, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ziceați: s-a prescris.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu vrea sa-mi elibereze diploma de bacalaureat! Andreea_Andy Andreea_Andy Buna ziua! Am si eu o nelamurire ,daca puteti, va rog sa ma ajutati. Am terminat facultatea acum 5 ani. Licenta nu mi-am dat-o, deoarece am avut restante ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)