avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am imprumutat firma in perioada 2003-2010 cu niste bani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am imprumutat firma in perioada 2003-2010 cu niste bani

Am imprumutat firma in perioada 2003-2010 cu niste bani , fara dobanda dar creditul l-am convertit la fiecare sfarsit de ani in eur si usd .Acuma vreau sa iau inapoi . In contabilitate se face la cursul zilei , diferenta e curs favorabil/nefavorabil , dar la creditor cum se procedeaza cu diferenta ? Se taxeaza , trebuie declarat la finante ?
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:09, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu încercați "invarteala" asta. Contabilitatea în România se tine în lei. Ați împrumutat în lei. Dacă vroiați, puneați dobânda și gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferentele de curs valutar la un leasing financiar iuli-ana iuli-ana am un contract de leasing financiar la care am inregistrat valoarea in 167 iar acum imi vin facturile de leasing in care am : capital, diferente curs rata, ... (vezi toată discuția)
Reevaluare leasing financiar Ana M Eliade Ana M Eliade Nu am facut reevalauarea contractelor de leasing financiar. Este in regula sa o corectez ca pe o eroare contabila pe seama rezultatului reportat, sa refac ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila schimb valutar Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Imi puteti spune si mie care sunt note contabile necesare pentru un schimb valutar din euro in usd? Nu stiu cum sa inchid conturile de valuta. Multumesc! (vezi toată discuția)