avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună seara! Am reziliat de curând un contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună seara! Am reziliat de curând un contract de consultanta ...

Bună seara! Am reziliat de curând un contract de consultanta cu un client. În contract este stipulat ca de la data notificării de reziliere, contractul încetează în termen de 60 de zile. Întrebarea este: în tot acest timp eu sunt obligat sa ii prestez serviciul de consultanta, sa emit facturi și el sa le achite? Specific ca serviciul se factura lunar. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:23, 1 Aprilie 2025
Depinde de clauza din contract, dar de regula asa functionează. Acel termen de 60 de zile reprezintă o perioadă în care serviciul se prestează iar beneficiarul/prestatorul să poată să identifice un nou colaborator fără a îi fi afectată activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de prestari servicii c-mihaela c-mihaela Buna, as dori sa stiu cum pot rezilia un contract de prestari servicii (pachet de servicii software) daca contractul a intrat in vigoare la data de 1 mai 2007 ... (vezi toată discuția)
Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit fara notificare Adela36 Adela36 Buna ziua, reprezinta o societate comenciala care a incheiat un contract cu o companie care furnizeaza servicii de comunicatii (internet, telefonie) in ... (vezi toată discuția)