avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caen 1623 pe teren extravilan cu container pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caen 1623 pe teren extravilan cu container pe intravilan

Bună ziua!
Pot să desfășor activitatea 1623 privind fabricarea produselor din lemn (grinzi, căpriori etc) pe teren extravilan ? Menționez ca am și o parte de intravilan unde amplasez un container având utilități racordate. Doar activitatea în sine se va desfășura pe extravilan și depozitarea pe paleți a lemnului. E legal?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru amplasarea unei container modular de marime ... GerBog GerBog Buna ziua, Pentru amplasarea unei container modular de marime 6*12m , pentru activitate comerciala avem nevoie de ceva autorizatie de la primarie? pentru ... (vezi toată discuția)
Depozit în hală tip cort teren extravilan Arina92 Arina92 Dețin un teren care conține o parte intravilan și restul extravilan. Doresc să deschid un punct de lucru intr un container amplasat pe partea de ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)