avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru amplasarea unei container modular de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru amplasarea unei container modular de marime ...

Buna ziua, Pentru amplasarea unei container modular de marime 6*12m , pentru activitate comerciala avem nevoie de ceva autorizatie de la primarie?
pentru racordarea containerului la utilitati este nevoie de autorizatie? terenul este pe persoana fizica si este teren intravilan. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:54, 31 August 2021
autorizatie de constructie pentru imobil (container) si autorizatii potrivit comertului pe care il veti desfasura
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am amplasat un container modular de 30 de mp pe terenul ... Cosmintenis Cosmintenis Bună ziua am amplasat un container modular de 30 de mp pe terenul meu . Am scos autorizație de amplasament tot!! Acum eu când l am montat l am pus cu ... (vezi toată discuția)
Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)