avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua am amplasat un container modular de 30 de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua am amplasat un container modular de 30 de mp pe terenul ...

Bună ziua am amplasat un container modular de 30 de mp pe terenul meu . Am scos autorizație de amplasament tot!! Acum eu când l am montat l am pus cu gândul de depozitare între timp aș dorii să-i schimb destinația cu cea comercială pentru a putea să deschid un magazin !! Ce acte aș avea nevoie pentru acesta schimbare?
Cel mai recent răspuns: Cosmintenis , utilizator 16:29, 5 Februarie 2025
Sa cereti autorizatie de functionare de la primarie. Pentru a obtine vi se va cere aviz/ autorizatie de la DJSP, DJSV si Agentia teritoriala de mediu.
Pentru a deschide magazin aveti nevoie de proiect tehnic inclusiv cu utilitati asigurate.
Este legat și la utilități întrecut în baza autorizației emise am putut să l branșez apă canal electricitate tot ! Doar ca nu este declarat spațiu comercial atâta tot

POPA GHEORGHE a scris:

Sa cereti autorizatie de functionare de la primarie. Pentru a obtine vi se va cere aviz/ autorizatie de la DJSP, DJSV si Agentia teritoriala de mediu.
Pentru a deschide magazin aveti nevoie de proiect tehnic inclusiv cu utilitati asigurate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)
Afacere stradala Bizau.dan Bizau.dan Bună, sunt curios ce acte necesita deschidere unei afaceri cu mâncare, stradala. Gen \"rulota\" într-un parc....conceptul e puțin mai complex la ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Amplasare containere de locuit profadeinfo22 profadeinfo22 Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)