avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , stau la curte . Vecinii au crescătorie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , stau la curte . Vecinii au crescătorie de bibilici ...

Buna ziua ,
stau la curte . Vecinii au crescătorie de bibilici la limita dintre proprietăți , care scot in permanenta sunete si 3 câini care latră in permanenta de-a lungul gardului la orice mișcare din curtea mea si de pe strada . Care sunt drepturile mele si de asemenea ce nu am voie sa fac in spațiu meu privat (ma refer ce activitate pot desfășura . in curtea mea) . Multumesc

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pt un caine waltham01 waltham01 Locuiesc la casa , am un caine (ciobanesc german) legat langa gardul care ma separa de vecini. Am fost amenintat ca voi fi dat in judecata daca nu mut cainele ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)