avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua as dori un sfat va rog,cum este mai bn ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua as dori un sfat va rog,cum este mai bn ptr mn sa platesc ...

Buna ziua as dori un sfat va rog,cum este mai bn ptr mn sa platesc cheltuielile de judecată sau sa fac cerere de apel împotriva hotărârii judecătorești?
Cel mai recent răspuns: StelyElena , utilizator 12:18, 1 Aprilie 2025
Dacă existe motive pentru a formula calea de atac, atunci puteti sa alegeți această variantă. Ar trebui să vă consultați cu un avocat să verifice situația dpdv juridic.
Va mulțumesc frumos.Deci cel mai bn sa platesc cheltuielile de judecată in 3 luni decat sa platesc avocat si sa ma rejudec daca nu prea am motive întemeiate

Mihail Croitoru a scris:

Dacă existe motive pentru a formula calea de atac, atunci puteti sa alegeți această variantă. Ar trebui să vă consultați cu un avocat să verifice situația dpdv juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs Chiujdea Chiujdea Bună seara! Am trecut printr-un proces de ieşire din indiviziune. Fratele meu a făcut recurs, deşi hotărârea dată este corectă şi legală. Ce ... (vezi toată discuția)
Hotararea poate fi desfintata? Tarzan2012 Tarzan2012 In cazul in care partea care a avut un proces constata ca hotararea judecatoreasca emisa de judecator este una nedreapta, prin care se constata ca s-au ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)