avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, vechea versiune a registrului de evidenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, vechea versiune a registrului de evidenta salariati ...

Buna ziua,
vechea versiune a registrului de evidenta salariati nu mai functioneaza?
am intrat in cursul zilei de azi pe [ link extern ]
din ce am citit este pt salariati?
pt angajatori noua versiune va fi introdusa din septembrie ?
se mai poate folosi vechea versiune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 2 Aprilie 2025
Ati citit gresit ...vechea versiune functioneaza in paralel cu noua aplicatie inca 6 luni de zile ..cititi HG 295/2025

Noua aplicatie are doua module , unul pentru angajatori si unul pentru salariati.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc
imi puteti spune cum se poate accesa noua aplicatie pt angajatori?
O gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Raluca Gorun Raluca Gorun Buna dimineata, Am intels ca pana la sfarsitul anului se pot folosi ambele variante de revisal. In acelasi timp am citit ca nu se mai poate folosi varianta ... (vezi toată discuția)
Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)