avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Ce șanse am să câștig un proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Ce șanse am să câștig un proces împotriva poliței ...

Buna ziua ! Ce șanse am să câștig un proces împotriva poliției rurale într-un caz în care am fost acuzat că am trecut pe roșu , la calea ferata
Precizez cănd mi-au fost cerute actele nu a fost adus la cunoștință de ce am fost oprit ci doar după ce a venit cu procesul verbal in mână am fost informat că am rămas fără permis și dețin o filmare doar că nu apare sa se vadă culoarea dar trece o persoana pe jos in timpul în care eu traversez și am acea persoana că martor . Aștept un răspuns va multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
ionuthau, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 2 Aprilie 2025
Daca aveti martor si politia nu are proba video care sa dovedeasca altfel, atunci aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat culoare rosie ktalin123 ktalin123 Buna seara, in urma cu o zi in timp ce am trecut de o intersectie semaforizata pe banda de la stanga, schimband directia de mers am fost oprit de o masina de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal + permis suspendat peterpant peterpant Buna, Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)