avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat culoare rosie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat culoare rosie

Buna seara, in urma cu o zi in timp ce am trecut de o intersectie semaforizata pe banda de la stanga, schimband directia de mers am fost oprit de o masina de politie spunandu.mi ca am trecut pe rosu. Mentionez ca masina se afla in coloana pe contrasensc cu mine. ei nu aveau cum sa vada semaforu deaorece eu am schimbat directia de mers si nici nu au putut sa imi dovedeasca ca am trecut pe rosu. mentrionez ca mi,a fost suspendat permisul pe 30 zile. In proces am scris ca am trecut pe verde si ca masina de politie nu se afla in acea intersectie. Ce sanse am sa casstig, tiinand cont ca ei au facut un abuz, eu trecand pe culoarea verde.
Cel mai recent răspuns: predadan79 , utilizator 02:06, 28 Ianuarie 2016
Formulati plangere impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia. Dupa depunerea plangerii la judecatoria in raza careia s-a savarsit contraventia, solicitati eliberarea unui certificat de grefa si va puteti recupera permisul pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
si care ar fi sansele sa castig? daca pierd perioada de suspendare ramane aceasi? Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Nu vă poate spune nimeni pe un forum ce șanse aveți să câștigați plângerea. Asta depinde de probele pe care le aveți și de conținutul plângerii. În instanță important este ce puteți dovedi, nu faptul că aveți dreptate.
Sansele de a castiga sunt zero, fara martori, filmare sau sa fiti prezent in sala si, prin fatuca de care dispuneti, sa impresionati judecatorii. Am avut eu unul la fel, si am pierdut, si in apel. Mi s-a adus cazul Salabiaku c. Frantei, prin care o tara isi poate seta propiul set de reguli cu privire la admisibilitatea sau valabilitatea procesului verbal intocmit. Problema mare este ca, atunci cand veti fi pierdut deja procesul, nu prea il primeste militia fara hotarare definitiva. Am modelul facut de mine, asta ca sa mai amani procesul. Contactati-ma si-l dau moka. Iar eu chiar nu trecusem atunci pe rosu, nici macar pe galben, ci ramasesem blocat in intersectie, s-am schimbat banda cand s-a putut. Am cerut filmari de la camere sau de la masina de politie si nu s-au luat in considerare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda trecere pe rosu Petrisor87 Petrisor87 Buna Ziua, Ma numesc Petrisor si sunt din Craiova Sunt nou pe acest forum si va multumesc ca ma ascultati. Pe data de 11.12.2009 la orele 02.20 am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis - trecere pe rosu catalinn008 catalinn008 Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul pe motiv de trecere pe culoarea rosie a semaforului. Am facut stanga in sensul giratoriu de la Universitate ... (vezi toată discuția)