avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... buna , am o problema la angajare , mai precis la ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

buna , am o problema la angajare , mai precis la medicina muncii ...

buna , am o problema la angajare , mai precis la medicina muncii medicul de medicina muncii mi-a trecut apt conditionat in contextul ca am ta mare 130| 85 .iar angajatorul nici nu avazut fisa medicala si nu vrea sa ma mai angajeze, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: s emil , utilizator 13:59, 3 Aprilie 2025
Ce conditionari a mentionat medicul in fisa de aptitudine ? Tensiunea 130/ 85 nu este o tensiune mare, in conditiile in care in fisa din anexa 1 la HG nr.355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucraorilor (dupa care s-a facut examinarea medicala a dvs.) nu se mentioneaza aceasta limita ca fiind obligatoriu, sa nu fie atinsa. In ce domeniu trebuia sa va angajati ?
Daca nu a vazut fisa de aptitudine, posibil ca angajatorul sa aiba alt motiv pentru a nu va angaja. Puteti sa-l intrebati ?
buna ziua ,ma angajez stivuitorist la sc westfleisch.romania .probabil doamna care face angajarile ar tine locul pt vre-un cunoscut,,oricum am ajuns la director si s-a rezolvat .va multumesc pt amabilitate si va doresc numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare apt conditionat OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Am fost la un interviu,construcții drumuri autostrăzi,am negociat,trimis la medicul de medicina muncii in vederea angajării tensiune arterială (TA 160/100 ... (vezi toată discuția)
Persona cu handicap alexvlad2 alexvlad2 Sant angajat ca lucrator gestionar cod COR432111 si de curand am obtinut un certificat de persoana cu handicap firma la care lucrez ma poate concedia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua : probleme comportamentale agresive si cu munca conditionata nelson00 nelson00 Buna ziua am si eu o problema mai mare si as avea nevoie de un raspuns Cand incerc sa ma angajez pe adeverintza de la medicu de familie apare asa in ... (vezi toată discuția)