buna , am o problema la angajare , mai precis la medicina muncii medicul de medicina muncii mi-a trecut apt conditionat in contextul ca am ta mare 130| 85 .iar angajatorul nici nu avazut fisa medicala si nu vrea sa ma mai angajeze, ce pot face?
Ce conditionari a mentionat medicul in fisa de aptitudine ? Tensiunea 130/ 85 nu este o tensiune mare, in conditiile in care in fisa din anexa 1 la HG nr.355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucraorilor (dupa care s-a facut examinarea medicala a dvs.) nu se mentioneaza aceasta limita ca fiind obligatoriu, sa nu fie atinsa. In ce domeniu trebuia sa va angajati ?
Daca nu a vazut fisa de aptitudine, posibil ca angajatorul sa aiba alt motiv pentru a nu va angaja. Puteti sa-l intrebati ?
buna ziua ,ma angajez stivuitorist la sc westfleisch.romania .probabil doamna care face angajarile ar tine locul pt vre-un cunoscut,,oricum am ajuns la director si s-a rezolvat .va multumesc pt amabilitate si va doresc numai bine