avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O adeverinta de venituri nepermanente doar pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O adeverinta de venituri nepermanente doar pentru prime (Anexa ...

O adeverinta de venituri nepermanente doar pentru prime (Anexa 6, L360) trebuie obligatoriu sa inscrie, in vederea micii recalculari, venitul fiecarei luni sau strict pt. lunile in care s-au acordat aceste prime? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sch , utilizator 19:04, 4 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu as merge pe ideea completarii fiecarei luni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie completate adeverintele pt. fiecare luna conform cu tabelule din anexa 6 din LEGE nr. 360 din 04 decembrie 2023.
Altfel nu o vor lua in considerare.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință vechime Filofteia Deaconu Filofteia Deaconu Bună ziua, Numele meu este Deaconu Filofteia și lucrez în cadrul compartimentului Arhiva al unei instituții publice. Întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)
Referitor la "mica recalculare" Rosca Marian Rosca Marian Buna seara, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca prin \"mica recalculare\" a pensiei rezulta o suma mai mica decat am acum, ce suma primesc, cea de ... (vezi toată discuția)