avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, dacă soțul meu are teren luat de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, dacă soțul meu are teren luat de la primărie, ...

Bună ziua, dacă soțul meu are teren luat de la primărie, din 2006,pe numele lui, fundatia casei făcută înainte de căsătoria noastră,in 2012 am început construcția casei, după căsătorie, acum el trăiește cu altcineva, și nu vrea sa facă recepția casei(eu plătesc rata la banca, jumătate de salariu, credit făcut pt continuarea lucrărilor), cum as putea sa procedez(dacă divorțez acum, nu beneficiez de nimic, nici eu și nici copilul, menționez, noi avem un minor, iar el mai are un copil, major, din alta căsnicie)?

Alte discuții în legătură

Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am intabulat casa construita împreună cu ... SergiuGg SergiuGg Buna ziua! Recent am intabulat casa construita împreună cu sotia mea , atașând celor de la OCPI toate actele inclusiv certif.de căsătorie.... ... (vezi toată discuția)
Intrebare drepturi partaj ioanadinu ioanadinu buna ziua, am mai pus aceasta intrebare pe un alt forum, dar nu am primit niciun raspuns concret. situatia mea e urmatoarea: sotul meu a primit, inainte de ... (vezi toată discuția)