avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! De vreo 3 luni am luat carnetul de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! De vreo 3 luni am luat carnetul de conducere si recent ...

Bună ziua! De vreo 3 luni am luat carnetul de conducere si recent am si cumpărat o masina. Când am făcut o simulare pentru a vedea cât vou plăti pentru asigurare am constatat ca nu începe asigurarea de la B0, ci de la M2. Asa ca am solicitat de la BAAR un istoric al daunelor. Se pare ca în 2022 cineva a făcut, pentru doua luni, o asigurare pe numele meu. În intervalul acestor doua luni a avut loc și un accident destul de grav, se pare. Ce ar trebui sa fac în aceasta situație?

Alte discuții în legătură

Polita rca cu malus cole10 cole10 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)
Accident din vina mea Alin19916 Alin19916 Buna seara Am si eu o singura intrebare, in urma cu cateva luni am facut un accident neacordand prioritate intr-o intersectie, daune au fost doar ale ... (vezi toată discuția)
Clasa bonus lorette2013 lorette2013 Buna ziua, cand am avut un accident aveam clasa de bonus B3, acum la reinoire imi da B6? Nu trebuia sa scada? Sau e o greseala din CEDAM? Dar trebuia macar B4 ... (vezi toată discuția)