avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila ambalaj SGR productie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila ambalaj SGR productie

Buna ziua. Am o neclaritate.Am nevoie de o monografie contabila pentru urmatoarea situatie (problema este legata de SGR). Trebuie sa realizam mai multe pachete cadou pentru Pasti care contin diverse produse precum si cate o sticla cu vin cu ambalaj SGR . Pachetele cadou se realizeaza de catre noi (ca si productie) si se livreaza catre client (ca produs finit). Cum inregistram ambalajul SGR in acest proces? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma de distributie comercializeaza carbuni de gratar, la saci de 3 kg, pe care ii ia de la o firma din Prahova. Firma de distributie cumpara ... (vezi toată discuția)
Monografie productie book2 book2 Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii sau produs gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, reprezint o firma care realizeaza servicii foto- ma confrunt cu urmatoarea situatie- am realizat designul pentru un album foto pentru un client, si ... (vezi toată discuția)