avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul in care cineva este audiat într o plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul in care cineva este audiat într o plângere penala ...

În cazul in care cineva este audiat într o plângere penala și uita anumite detalii poate sa revină cu o noua solicitare de audiere în vederea completării cu noi informatii?

Alte discuții în legătură

Martor cheie in strainatate - trebuie audiat ? - cum se va aduce sau se va face audierea ? oanaportar oanaportar - ce se intampla daca 1 martor cheie ce trebuie audiat intr-un Dosar penal se afla in strainatate, in Italia ? - instanta penala il va audia sau nu ? - ... (vezi toată discuția)
Martor in proces penal SPavel SPavel Buna ziua ! In urma cu aprximativ 5 ani am depus o plangere la Parchet si am solicitat efectuarea de verificari si cercetari intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Audierea in calitate de martor bozzont bozzont Am fost chemat la politie unde mi s-a spus ca o anumita persoana a depus plangere impotriva unui grup de persoane din firma in care eu lucrez pentru o anumita ... (vezi toată discuția)