avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate transcrie in Romania un certificat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate transcrie in Romania un certificat de casatorie eliberat ...

Se poate transcrie in Romania un certificat de casatorie eliberat de SUA chiar daca este o casatorie online? Adica este recunoscut si in Romania? Am observat ca e o noua practica acum si nu am gasit informatii in acest sens si am vazut ca sunt controversate in alte tari.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Casatoria in strainatate (transcriere a certificatului de casatorie este obligatoriu? la consulat sau la comuna de resedinta in ro?) admih admih Buna ziua, Am o nelamurire... Certificatul de casatorie, eliberat in strainatate, UE, trebuie transcris in registrele de stare civila in Romania? Unde? ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate,certif.de casatorie in sua ili47 ili47 Situatia : cetatean roman stabilit in SUA ,casatorit tot in SUA ,are Carte de Identitate provizoriu in Romania ,unde scrie lipsa certif de casatorie .Am ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane pentru copil nascut in sua ilie0001 ilie0001 Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie: Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama ... (vezi toată discuția)