avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna suprapus pe timp de sarbatori ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna suprapus pe timp de sarbatori legale. Am primit ...

Concediu de odihna suprapus pe timp de sarbatori legale.

Am primit concediu de pe 15.04.2025 pana pe 04.05.2024.
Concediul de odihna este suprapus peste sarbatoriile legale paste.
O sa primesc ceva la salariul in plus pentru acest lucru? Pentru ca in mod normal as fi avut dreptul la zile libere in pe timpul sarbatorilor legale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 4 Aprilie 2025
Cate zile de CO ati solicitat?
12
a 12-a zi de CO cade pe data de 05.05.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna si weekendurile lucrate ioanatd ioanatd Va rog sa ma ajutat in clarificarea drepturilor salariatilor ce lucreaza 2 weekenduri pe luna (respectiv 2 sambete si doua duminici). Care este modul de ... (vezi toată discuția)
Neclaritati-concediul de odihna bertha28 bertha28 Buna ziua, Lucrez la o companie franceza in Oradea de 2 ani de zile, angajata cu carte de munca, 8h/zi. Problema mea si a multor alti angajati este de ce ne ... (vezi toată discuția)
Concedii legale care au pe parcurs sarbatori legale cu zile libere gustibenea gustibenea Concediul meu legal, de odihna cuprinde toata luna August cu 23 zile lucratoare. ziua de 15 August este sarbatoare legala cu zi libera. Doresc sa stiu daca in ... (vezi toată discuția)