avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pentru o pensie de handicap din Spania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pentru o pensie de handicap din Spania

Bună ziua,am o pensie de handicap din Spania si imi este virata in Ro. ,dar nu am platit impozit dupa acest venit timp de 7 ani si acum in 2025 am fost anuntat sa platesc inpozit dupa acest venit din urma adica din 2018.se poate sa fiu iertat de acest inpozit.Nu stiu cum sa ma exprim mai bine.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil cool12 cool12 daca lucrez legal in spania, ca muncitor pe cont propriu ,deci imi platesc taxele si inpozitele in aceasta tara,daca nasc pot lua din romania banii de crestere ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Ecaterina63 Ecaterina63 data nasterii16.02.1963 femeie.lucrati8 ani conditii normale,14 ani si10 luni grupa 1 7 ani si3 luni lucrati in spania.cind pot solicita pensionare ... (vezi toată discuția)