avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere copil

daca lucrez legal in spania, ca muncitor pe cont propriu ,deci imi platesc taxele si inpozitele in aceasta tara,daca nasc pot lua din romania banii de crestere copil? Ma gindesc ca cele 2 tari au semnat un contract colaborare pe aceasta tema....sau nu?...merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 2 Noiembrie 2008
Daca pentru veniturile realizate platiti impozit pe venit, atunci puteti beneficia de prevederile OUG nr.148/2005.
binenteles ca platesc inpozit, si atunci trebuie sa vin cu acte doveditoare din Spania si unde ar trebui mers in Romania?si cind dupa ce nasc sau inainte de nastere?E un lucru bun asta dar nu stiu exact cum trebuie facut.
Dosarul pentru acordarea indemnizatiei lunare se depune la Primaria comunei, oraşului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucureşti, pe raza căreia/căruia solicitantul isi are domiciliul sau reşedinţa.
Dosarul se depune dupa nastere, dar inainte de toate trebuie sa va interesati care sunt actele necesare pentru a beneficia de aceasta indemnizatie.
va multumesc mult pentru raspuns.o sa ma interesez de acte sa vad daca stie cineva.daca o sa am alte nelamuriri o sa mai intreb.merci inca odata
aaa... inca ceva:eu platesc si la casa pensiilor in romania de citiva ani, platind aceasta cotizatie nu se poate lua concediu de crestere copil?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului (intrebare) Buhaytza Buhaytza Imi cer scuze pentru deranj dar asi avea o intrebare. In luna iunie 2006 m`am angajat la o societate. De acolo am plecat in toamna anului 2007. Plecarea mea a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pt mamele care lucreaza in strainatate lauraramona lauraramona Buna ziua. Ma numesc Laura si de peste un an lucrez in UK impreuna cu sotul meu. Anul acesta am dori sa avem un copil si sa ne intoarcem in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lupu Gabriela Lupu Gabriela Din 15.08.2006-15.08.2008 am fost angajata pe perioada determinata . Contabila a intarziat cu actele pentru somaj astfel incat in perioada 15.08.2008 - ... (vezi toată discuția)