Imi cer scuze pentru deranj dar asi avea o intrebare. In luna iunie 2006 m`am angajat la o societate. De acolo am plecat in toamna anului 2007. Plecarea mea a fost precedata de 2 luni concediu fara plata (septembrie si octombrie). in luna noiembrie m`am angajat la alta societate. Eu trebuie sa nasc in luna iulie. Intrebarea mea este urmatoarea:
- daca as lucra pana nasc, si asi lua cele 126 de zile de concediu dupa nastere, acestea ar fi luate in considerarea la calcularea vechimii necesare pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului (cei 600 de RON)?
OUG nr. 148/2005 arata in art. 1 ca ,,persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani", ca atare orice perioada de dupa nastere nu poate fi considerata ca perioada asimilata.
dar pentru cele doua luni in care am fost in concediu fara plata nu asi putea achita taxele pentru un salariu minim pe economie avand in vedere ca nu am realizat nici un venit impozabil?