avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold negativ casa.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold negativ casa.

Sold negativ casa.
Asociatul a achitat numerar o factura din surse proprii, dar in casa nu era suma necesara si soldul a devenit negativ, Cum pot proceda, tinand cont ca nu se mai poate imprumuta societatatea in numerar? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare in reg de casa cerica2007 cerica2007 Buna.Am niste facturi achitate cu cardul personal, dar facturile sunt pe firma,dar administratorul nemaiavand bani pe cardul firmei atunci s-a vazut nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna sold negativ la fondurile incluse in categoria "pasiv"? fun_fun fun_fun Buna ziua, din nou! Am cerut si am primit o situatie a elementelor de activ si de pasiv ale asociatiei de proprietari. Pasivul e egal cu activul, pana ... (vezi toată discuția)
Conventie cu plati mai mari de 5000 lei beinaz a beinaz a In cazul nostru societatea A, are un asociat, iar societatea B are acelasi asociat care este asociat la societatatea A. Societatea A emite o factura catre ... (vezi toată discuția)