avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am făcut o refinanțare la bancă și am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am făcut o refinanțare la bancă și am plătit ...

Bună ziua!
Am făcut o refinanțare la bancă și am plătit un credit cu suma care era înscrisă în biroul de credit ,mai mare cu 1000 lei decât cea datorată.
De o lună de zile trimit emailuri și nici acum nu am primit banii
Ce trebuie să fac în cazul acesta?

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un ... Vasy strajer Vasy strajer Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un credit la o firma de credit.am semnat online contractul sa ma poată verifica în biroul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca panzarumitica panzarumitica speta: -credit de nevoi personale fara ipoteca -data contractatarii 18.07.2013 -prima restanta inregistrata a fost 20.07.2013, urmata de 20.08.2013, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)