avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna seara sunt nicu144 Si va roaga mult ca nu inteleg ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna seara sunt nicu144 Si va roaga mult ca nu inteleg chestia ... CA A MAI FOST DE DOUA ORI PINA ACUM

buna seara sunt nicu144
Si va roaga mult ca nu inteleg chestia asta
Pe data de 1-04-2025 parchetul a facut apel este normal dosaru sa merga la parchet si nu la tribunal ? ma suprinde ..!!!
logic cind a facut cererea de apel nu a invocat si probe ?>INTREB CA A MAI FOST LA PARCHT DE DOUA ORI SI JUDECATORII DE LA apel poate vedea asa proba care am atasat-o la dosar care este f0arte importanta doarce am fost achitat datorita probei care am adus parchetul poate vedea cd ala ca proba sau nu mai instanta de la apel rog mult
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
nicu144, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul la un proces echitabil reflexleg reflexleg Vreau sa expun o situatie: Pe un calculator se efectueaza o perchezitie informatica datele colectate sunt trimise de catre parchet partii vatamate care le ... (vezi toată discuția)
Buna seara : sunt necajit vad pe portal ca s-a facut apel ? dar ... nicu144 nicu144 buna seara : sunt necajit vad pe portal ca s-a facut apel ? dar nu spune cine ..!!! logic nu trebuie sa fie public cine a facut ..!!! [b]Dată ... (vezi toată discuția)
Recurs facut de catre parchet urgent gemilia gemilia buna ziua ,in procesul pe fond la tribunal am fost condamnat la 5 ani pt art 215 si evaziune darile la stat cealalta pers care este cu mine tot invinuit a ... (vezi toată discuția)