avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare auto in rate ca SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare auto in rate ca SRL

Bună ziua,

Deținem un parc auto și am dori ca anumite mașini să le vindem noi direct în rate către cumpărători fără a implica o altă societate de finanțare . Noi ca activitate avem comerțul de autoturisme , este posibil să încheiem un contract prin care să eșalonăm suma autoturismului în rate lunare către cumpărător, lunar să îi facturam cumpărătorului suma stabilită prin contract ?

Mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Contract leasing - inmatriculare auto pe nume persoana fizica, la final VORNICU VORNICU Sint persoana fizica si am inprumutat o socetate comerciala cu o suma de bani pentru asi achita ratele la leasing auto , cu promisiunea ca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto daryana daryana Buna ziua ! In ce conditii o persoana fizica poate sa vanda un autorturism unei societati ? Mentionez ca acea persoana este si actionar al societatii care ... (vezi toată discuția)