avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , Am o situatie deosebita si nu gasesc un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , Am o situatie deosebita si nu gasesc un cadru legal ...

Buna ziua ,
Am o situatie deosebita si nu gasesc un cadru legal .
Daca am centrala de apartament si tevile verticale ( colana ) este izolata si mascata cu rigips , sunt obligat sa platesc cota parte la factura de caldura a blocului ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Izolare termica cu polistiren+plata pierderilor la incalzire a celor care au centrale de apart. f_dali208 f_dali208 Buna,locuiesc intrun bloc in care s-au montat usile+geamurile de pe casa scarii de termopan iar acoperisul e cu tigla in 2 ape. D-nul administrator +d-nul ... (vezi toată discuția)
Plata caldura ivanvintilica ivanvintilica Locuiesc intr-un bloc racordat la incalzirea in sistem centralizat. Pe tronsonul unei scari in care am si eu apartamentul sunt singurul care am centrala ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)