avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 59 de ani, am cotizat 41 de ani. Pot să ies la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 59 de ani, am cotizat 41 de ani. Pot să ies la pensie fără ...

Am 59 de ani, am cotizat 41 de ani.
Pot să ies la pensie fără să fiu penalizat ?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 12:04, 15 Aprilie 2025
Sunteti barbat ? daca da , inainte de 60 ani nu poate fi vorba de pensie . Daca ati calculat bine stagiul , si aveti cel putin 35 ani CONTRIBUTIVI , la 60 de ani puteti .
Puteți ieși la 59 dacă aveți și mulți ani lucrați în grupe, respectiv condiții speciale / deosebite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 ContSters307950 ContSters307950 O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani. Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.cum as putea sa aflu cu exactitate câți ani de muncă trebuie să am pentru a putea ieși la pensie anticipat. Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Cum as putea sa aflu cu exactitate câți ani de muncă trebuie să am pentru a putea ieși la pensie anticipat. (vezi toată discuția)