avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Detin un act de vinzare din 1933, prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Detin un act de vinzare din 1933, prin care strabunicul ...

Buna seara.
Detin un act de vinzare din 1933, prin care strabunicul meu cumpara un teren agricol unui minor (tatal meu decedat). Primari a raspuns la o adresa din sept 2018, in martie 2019 ca nu mai putem reconstitui dreptul de proprietate pe cale administrativa, fiind tardiv. Singura solutie fiind o actiune in instanta pentru reconstituirea dreptului de proprietate. Stie cineva cum se procedeaza, costuri si durata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Adriana Pandele, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate cf. legii 18 toricelli toricelli Buna seara si La Multi Ani tuturor! Va scriu cu rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In 1991 tatal meu si fratele lui in numele bunicii ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren Aicha Aicha Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste cumpararea unui teren. Tatal meu detine acest teren de 15 ani (cand spun detine ma ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)