avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca cei de la kruk m au dat in judecata, si le am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca cei de la kruk m au dat in judecata, si le am platit pe ...

Daca cei de la kruk m au dat in judecata, si le am platit pe urma pe 1 aprilie trebuia sa merg la judecata, ei au spus ca nu mai trebuie si acum m am uitat si scrie cerere respinsă si ceva cu fond le au respins lor sau mai trebuie sa fac ceva?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)
Import produse din china. la intrarea in tara s-au constatat a fi contrafacute Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In 2020 am dorit sa import pe persoana fizica 100 masti 3M + 100 filtre. In urma discutiei cu vanzatorul am stabilit ca acestea erau ... (vezi toată discuția)