avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație Romania Am un băiat de 21 ani care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație Romania Am un băiat de 21 ani care studiază în Germania. Este singur ...

Am un băiat de 21 ani care studiază în Germania. Este singur acolo. Poate primi alocație in Romania? Dar în Germania?
Cel mai recent răspuns: Elle2506 , utilizator 11:47, 7 Aprilie 2025
Alocatia de stat pentru copii se acorda pana la 18 ani . Se prelungeste , in cazul in care beneficiarul acesteia , la implinirea acestei varste , este prins intr-o forma de invatamant liceal sau profesional , pana la terminarea respectivei scoli . Prin urmare , fiul dvs. nu are ce alocatie sa primeasca . Pentru Germania , va interesati acolo . Poate o bursa de la facultate , daca se incadreaza in conditiile de acordare a burselor ale acelei universitati .
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2025
CHKa, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat dupa varsta de 18 ani (la studenti?) ContSters198982 ContSters198982 Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati daca, alocatia de stat se da si studentilor la zi sau doar daca inca sunt elevi dupa ce au implinit varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)