avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am primit 10 luni cu amanare pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am primit 10 luni cu amanare pentru conducere sub influenta, fara ...

Buna ziua,am primit 10 luni cu amanare pentru conducere sub influenta,fara incidente de tip accident,doar ca am urcat dupa 4 beri la volan in perioada de incercare si m au prins cu 0.47 etilotest,ce sanse am sa obtin amenda penala? Avocatul meu este sigur 100%ca obtinem,dar nu stiu ce sa zic...
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:02, 6 Aprilie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce informatii ați primit de la avocat,dar eu vă spun că riscați o condamnare cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez ... (vezi toată discuția)
Prima mea infractiune meK meK Buna ziua. Din nefericire am ajuns sa am si eu o infracțiune la vîrsta de 27 ani iar pana în momentul de fata pot sa zic ca eram si tuns adeptul ... (vezi toată discuția)