avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am avut pe data de 2 prezentarea la probațiune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am avut pe data de 2 prezentarea la probațiune însă eu am încurcat ...

Buna ziua , as i avea o întrebare la cei ce cunosc , am avut pe data de 2 prezentarea la probațiune însă eu am încurcat datele și abia azi mi am dat seama , ce se poate întâmpla dacă merg mâine în data de 7?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:29, 6 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Explicați că a fost o greșeală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata.... mirelasob mirelasob Anul trecut fosta firma unde am lucrat m-au bagat in somaj. La 2 luni dupa ce eram in somaj ....am gasit de munca la un hotel ....am stat de proba 1 saptamana ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune Dana 14 Dana 14 Buna ziua!Am si o intrebare daca sotul meu avea o suspendare si se ducea la serviciul de probatiune si avand alt dosar pe rol pentru o fapta care a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa va adresez o întrebare! la vârsta de ... Robertnicola11 Robertnicola11 Buna ziua! As dori sa va adresez o întrebare! La vârsta de 17 ani am decis sa ma apuc de școala de șoferi iar dintr-o prostie am mers pe o distanta de 30 ... (vezi toată discuția)