avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua școală este obligatorie și la copii cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua școală este obligatorie și la copii cu handicap ...

Buna ziua școală este obligatorie și la copii cu handicap grav? urmează să ne mutăm din localitate și o sa fie o problema cu școala până găsim alta?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, urmează să ne mutăm din localitate și copilul ... Emyly01 Emyly01 Buna ziua, urmează să ne mutăm din localitate și copilul fiind cu dizabilități (grad grav) nu va putea merge la școală o perioada,până găsim alta ... (vezi toată discuția)
Se dau burse ptr copii cu handicap? ionelanelly97@yahoo.com ionelanelly97@yahoo.com Bună ziua. Am un copil de 11 ani, elev in clasa a 5a. Are grad de handicap grav cu AP , dar noi nu am auzit niciodata de burse, decat la alte scoli sau ... (vezi toată discuția)
Abuz în școală speciala iogene iogene Am un copil diagnosticat cu :deficienta funcțională grava(cu asistent), cod handicap 6,care urmează cursurile școlare la o școală specială. În aceeași ... (vezi toată discuția)