avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, urmează să ne mutăm din localitate și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, urmează să ne mutăm din localitate și copilul ...

Buna ziua, urmează să ne mutăm din localitate și copilul fiind cu dizabilități (grad grav) nu va putea merge la școală o perioada,până găsim alta școală ptr înscriere în localitatea unde ne vom muta,acum întrebarea mea este daca școală este obligatorie la copil cu ces grad grav și ce pot face in aceasta situație până găsim alta școală, mulțumesc frumos pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna ... Alexandra263 Alexandra263 Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna a copilului, acestuia stabilindui-se domiciliul la mama.acum vrem sa ne mutam în alt oraș la ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu copil minor - divort amiabil parvulescu.sebastian parvulescu.sebastian Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: - anul trecut, de comun acord, am hotarat cu fosta mea sotie sa divortam amiabil, la notar. Copilul ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu grad de handicap grav Norbert333 Norbert333 Buna seara!Copilul meu in varsta de 11 ani,are Anemie aplastica forma foarte severa si este incadrat in grad de handicap grav.Doresc sa intreb daca are dreptul ... (vezi toată discuția)