avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Am fost prinsa fara abonament valabil pe ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Am fost prinsa fara abonament valabil pe ctbus Constanta, ...

Bună ziua! Am fost prinsa fara abonament valabil pe ctbus Constanta, expirat chiar astazi si m-ia cerut cartea de identitate fara sa-mi emita un proces verbal ceva... Doresc sa va inteb in baza la ce voi plati amenda daca nu posed acel proces verbal de contraventie? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: simion lenuta , utilizator 16:32, 7 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PV se emit și in lipsa. De plătit puteți doar după ce o sa fie comunicat la domiciliul.dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal - amenda ratb cristimin cristimin Buna ziua, Pe data de 04.04.2012, mi-a fost ceruta legitimatia de calatorie pe o linie de tramvai, insa mi-am dat seama ca nu am la mine cardul electronic. ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MmariaM MmariaM Buna ziua. Am fost prinsa de controlori in autobuz. Ne-am dat jos si acolo era un echipaj de politie. M-am legitimat la politie NU si la controlori, cu nume, ... (vezi toată discuția)