avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a decis să mi se restituie taxa de timbru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a decis să mi se restituie taxa de timbru judiciar, ...

Instanta a decis să mi se restituie taxa de timbru judiciar, dar primăria sectorului 4 tergiversează restituirea sumei, deși am depus toate documentele solicitate, taxa de salubritate fiind achitată la zi. Este singura primărie care condiționează restituirea taxei de timbru judiciar de chitanța care arată achitarea taxei de salubritate. Nu am înțeles ce legătură are taxa de salubritate cu taxa de timbru judiciar plătită pentru instanță și care lege prevede așa ceva. Acum, după ce au trecut 49 de zile de la depunerea cererii de restituire și după ce am mai făcut două solicitări de a mi se restitui taxa mi s-a comunicat că au făcut adresă la ANAF ca să verifice dacă am datorii. Aveau timp 30 de zile, dar și-au adus aminte acum. La ANAF nu am nicio datorie, dar timpul trece. Aș vrea să știu unde pot sesiza tergiversarea restituirea taxei de timbru stabilită prin hotărâre a instanței, tergiversare intenționată zic eu. Primăria sectorului 4 este deasupra instanței? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru cristina1980 cristina1980 Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta in anul 2013 am depus un divort cu partaj (un apartament) la judecatoria sector 6, pentru partaj am depus ajutor public ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dandingiurgiu dandingiurgiu am platit o taxa de timbru judiciar in valoare de vreo 3500 roni contravaloare la un act de vanzare cumparare numit chitantza de mana cu 2 martori ......in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de timbru horatiuV horatiuV \\"Odată cu pronunţarea hotărârii, instanţa va dispune, la cererea părţii interesate, restituirea taxei judiciare de timbru, plătită pentru ... (vezi toată discuția)