avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare scrisă pentru Vodafone, unde o depun?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare scrisă pentru Vodafone, unde o depun?

Unde, exact, aș putea să depun o cerere, o sesizare etc. pentru a fi rezolvate, cu privire la serviciul de telefonie mobilă Vodafone?
(Pe vremuri, în orașul meu, la ”telefoane”, exista un șef, un director ceva, la care intrai în audiență și îți spuneai problema. Dar acum, la centrele Vodafone, nu e decât o liotă de tineret care vinde diverse...dar nu ai cui să te plângi eventual, cu privire la diverse chestiuni ale cetățeanului față de Vodafone, nu tu un șef ceva, căruia să-i dai o cerere și să o citească, să o rezolve etc. Cu cereri online nu am încredere,Vodafone e ”închis” ermetic în propria carapace și nu răspunde.)
Deci la ce instituție fizică mă pot adresa cu cerere, discuție etc. în legătură cu Vodafone, în orașul meu?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 8 Aprilie 2025

Mulțumesc de răspuns, dar nu fac nimic cu ce mi-ați dat dv., fiindcă în online există multă neseriozitate tipic românească. Ei pun robotul ca să nu zici că nu ți-au răspuns,
Credeam că știți undeva, o clădire, o instituție ceva unde să merg, să vorbesc omenește cu un director, șef ceva, ca să îmi rezolve problema.
Dacă nu știți, asta este.
Dacă nu există, atunci mă lipsesc, cu online-ul nu fac nimic.
Oricum, mulțumesc de răspuns.
Buna ziua

Despre ce cerere/problema este vorba?

Daca vreti sa vorbiti fata-in-fata cu un angajat Vodafone incercati intr-unul dintre magazinele Vodafone (nu partenere). Altfel, ii puteti contacta prin posta, e-mail sau telefon: [ link extern ]

Ca sa mergeti in audienta la un director nu cred ca este posibil.
Daca ti fi accesat acel link , ati fi gasit si adresele de contact .ale Comisariatelor Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor, unde va puteti prezenta fizic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare data protection ulyssesro ulyssesro Buna ziua, Construiesc un magazin online pentru un client si pentru a fi in buna regula am facut completat notificarea care se cerea. Consider ca ... (vezi toată discuția)
Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupeara avansul pierdut pentru o casa datorita incompetentei sistemului bancar? mariaioanan mariaioanan i In luna octombrie 2014 am solicitat un credit Prima Casa la agentia BRD-Aushan Titan. In luna decembrie dosarul era complet dar nu a ... (vezi toată discuția)