avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Urmeaza sa fiu executat silit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Urmeaza sa fiu executat silit

Buna ziua, zilele trecute am aflat intamplator, ca urmeaza sa fiu executat silit, am avut un venit pe persoana fizica in urma vanzarii unor actiuni, venit care nu a fost declarat in perioada respectiva la Anaf -fiind perioada de Covid. Anaf avea obligatia sa ma instiinteze ca sunt dator, avand in vedere ca au trecut atatia ani.? Acum pe langa 10% din suma, legea te obliga sa platesti si contributiile la sanatate pe un an si o penalizare de un anumit procent pe zi . E normal sa nu te anunte nimeni ani de zile ?
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

De ce suntem atat de jecmaniti yarishop yarishop as fi curios unde scrie in legile astea de procentul de majorari care il impun smecherii de la CASS daca poate cineva sa-mi raspunda :( este vreo ... (vezi toată discuția)
Impozit cas + penalitati AkaSoso AkaSoso [b][u]Buna ziua! [/u][/b] [i]Pentru inceput doresc sa multumesc tuturor celor care fac posibila existenta acest forum. Este de mare ajutor celor care se ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)