avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara mic ajutor Dacă a trecut un an de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara mic ajutor Dacă a trecut un an de la hotărâre ...

Bună seara mic ajutor
Dacă a trecut un an de la hotărâre în dosar fapta conducere sub influența alcoolului
Am fost la școală de șoferi să depun dosarul și mi-a zis de o ștampilă pătrată de la Tribunalul Buftea
Un ajutor sau un număr pentru a rezolva problema și a mă băga și pe mine cineva în seamă
Cel mai recent răspuns: Emanuel111 , utilizator 20:14, 8 Aprilie 2025
Mic ajutor

Emanuel111 a scris:

Bună seara mic ajutor
Dacă a trecut un an de la hotărâre în dosar fapta conducere sub influența alcoolului
Am fost la școală de șoferi să depun dosarul și mi-a zis de o ștampilă pătrată de la Tribunalul Buftea
Un ajutor sau un număr pentru a rezolva problema și a mă băga și pe mine cineva în seamă

[

Emanuel111 a scris:

Emanuel111 a scris:

Bună seara mic ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexaminare auto sau scoala de soferi din nou ady_best03 ady_best03 Buna seara. In urma cu 3 ani am facut niste prostii care m-au costat un dosar penal pt conducere pe drumuri publice ...sub influenta buturilor alcoolice. In ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)