avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am fost implicat intru-un accident in luna Ianuarie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am fost implicat intru-un accident in luna Ianuarie doar cu daune ...

Buna seara sunt din orasul Sinaia jud Prahova .
Doresc si eu o informatie despre un dosar de dauna .
Am fost implicat intru-un accident in luna Ianuarie doar cu daune materiale la care am fost pagubit dar cei de la asigurari nici in momentul de fata nu ma despagubit .
Mentionez faptul ca cei de la dauna au spus ca investigheaza dosarul dar la telefon si la email nu raspunde .
Din ianuarie pana in Aprilie stau cu masina avariata .
Ce pot face in continuare .
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:25, 8 Aprilie 2025
In primul rand trebuia să se facă constatarea (pv, poze, etc) apoi mașina trebuia să ajungă într-un service pe baza documentelor emise de asigurător, apoi să se facă decontul și dvs să primiți mașina reparată.
Ar trebui să insistați să se întâmple toate aceste etape. Puteți să formulați o notificare prin avocat către firma de asigurări pentru a se stabili care este problema. Dacă nici după notificare nu se întâmplă nimic, sunt și alte căi legale pentru obținerea despăgubirilor.
Buna ziua Am facut toate demersurile de constatare ( pv,poze,etc) masina am duso in service pentru constatare si mi-au spus sa astept raspunsul lor dar a trecut 4 luni .
Eu in luna martie am vadut masina avariata ca nu aveam cu ce ma deplasa la servici si mi-am cumparat o alta masina .
Mai pot beneficia de plata de la firma asiguratorie pentru paguba masini vandute

Mihail Croitoru a scris:

In primul rand trebuia să se facă constatarea (pv, poze, etc) apoi mașina trebuia să ajungă într-un service pe baza documentelor emise de asigurător, apoi să se facă decontul și dvs să primiți mașina reparată.
Ar trebui să insistați să se întâmple toate aceste etape. Puteți să formulați o notificare prin avocat către firma de asigurări pentru a se stabili care este problema. Dacă nici după notificare nu se întâmplă nimic, sunt și alte căi legale pentru obținerea despăgubirilor.

Depinde, trebuie verificate conditiile din polița de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)
Lovire autoturism stationat alexO1 alexO1 Buna ziua,am si eu o problema si anume: in dimineata zilei de astazi , 19.03.13 am fost anuntat de o vecina ca masina mea a fost lovita in parcare, coborand la ... (vezi toată discuția)