avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Am si eu o nelamurire privind orele suplimentare si de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Am si eu o nelamurire privind orele suplimentare si de noapte.

Buna ziua !
Am si eu o nelamurire privind orele suplimentare si de noapte.
Un paznic lucreaza efectiv intro luna 192 ore, 160 ore trebuie sa le lucreze. Rezulta 32 ore suplimentare care se platesc sau se da liber, 80 ore de noapte care se platesc cu un spor de 25% din salariul de baza .
1 Este corect cum procedez?
2. Din orele suplimentare efectuate sambata, duminica se scad orele de noapte daca au fost platite cu acel spor?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:26, 12 Februarie 2010
Nu se scad, deoarece pt orele de noapte se aplica un spor pe de o parte dar se si platesc ca si ore prestate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
La bugetari nu se platesc zilele nelucratoare,lucrate evasinai evasinai Daca intr-o luna sunt 160 ore (20 zile) lucratoare, si o persoana lucreaza 160 ore din care 24 ore lucrate sambata sau duminica si 8 ore lucrate intr-o ... (vezi toată discuția)
Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)