avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie tatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie tatal

Buna ziua,
Va rog suport in urmatoarea speta:
Mama nu indeplineste conditiile sa intre in concediu de crestere ingrijire copil. Daca tatal intra in CCC si revine la serviciu inainte de implinirea varstei de 6 luni a belusului primeste stimulent de insertie? Exista o perioada minima sau maxima in care tatal trebuie sa stea in concediu de crestere copil in situatia spetei prezentate?
Si o alta intrebare:
Exista posibilitatea ca tatal sa intre direct, dupa concediu paternal (15 zile cu puericultura) in stimulent de insertie fara sa fie nevoit sa intre in suspendare CIM pentru crestere ingrijire copil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Perdy33 , utilizator 10:30, 9 Aprilie 2025
Daca tatal intra in CCC si revine la serviciu inainte de implinirea varstei de 6 luni a belusului , da, primeste stimulent de insertie
Exista posibilitatea ca tatal sa intre direct, dupa concediu paternal (15 zile cu puericultura) in stimulent de insertie fara sa fie nevoit sa intre in suspendare CIM pentru crestere ingrijire copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal eujad eujad un salariat caruia i-a nascut sotia vrea sa intre in concediu paternal. Cu ce data poate intra?se inscriu in carnet suspendarea celor 5 zile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal înaintea concediului pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Bună Sotul meu va intra in concediu pentru cresterea copilului din ziua cand se va naste micutul, eu nefiind angajată. Intrebarea mea este în ce masura ... (vezi toată discuția)
Zile concediu puericultura ValentinaNastase ValentinaNastase Buna ziua, Daca tatal opteaza pentru stimulentul insertie fara a intra in CCC((Eu nu beneficiez de concediul de maternitate, nefiind angajata), mai poate ... (vezi toată discuția)