avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vă rog să mă ajutați, că e un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați, că e un hățiș pentru ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați, că e un hățiș pentru mine! Noul meu vecin construiește o spălătorie auto self service la aprox 1m colt casă spate și 2. 80 m fată. Sunt aprox 5 m pana la prima fereastră. El spune că nu a știut că fiind cu PUZ are nevoie de acordul vecinilor și că a aflat acum. La primărie îmi zic că e zonă mixtă, nu are nevoie de PUZ și nici de acordul meu. Distanța permisă de ei este de 5m până la gard . Nu este cazul... Dați mi câteva lămuriri. Mulțumesc!
Se contrazic și par a fi complici ...
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
D.Cracană, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca trebuie ... mitrachelili mitrachelili Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca trebuie sa lăsăm 5 m distanta între vecini.Intrebarea mea este:Se poate face cv ca să lăsăm ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre o casa si un service auto danapet danapet Care este legea ce imi poate da toate informatiile legate de distanta legala ce trebuie considerata intre o casa si o constructie ce va servi drept service ... (vezi toată discuția)
Ferastra vecinului (2 m inaltime) la aproximativ 60 cm de linia de hotar Elena_77 Elena_77 Buna ziua, Va deranjez si eu cu o problema pe care o avem cu vecinii nostri. Situatia se prezinta in felul urmator: Este vorba de o casa mostenita de ... (vezi toată discuția)