avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot obține alocația unui copil de 7 ani cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot obține alocația unui copil de 7 ani cu dizabilități ...

Cum pot obține alocația unui copil de 7 ani cu dizabilități născut în Anglia ?Mentionez ca locuiește în România iar dosarul pt. alocație nu este primit întrucât se cere un act de la autoritățile engleze pe care nu îl pt obține. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Formularul e411 copilul meu este nascut in marea britanie si ... Oana851925 Oana851925 Formularul E411 Copilul meu este nascut in Marea Britanie si doar tatal lucreaza acolo ca PFA. Am aplicat pentru alocatie in Romania din dec 2020 si in ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie luciaichim luciaichim Buna ziua, Va informez ca am o fiica care este cetatean roman si a terminat facultatea in Anglia si care in prezent este studenta la master tot in Anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la alocație pentru copil român domiciliat în străinătate Iulia V Iulia V As dori sa aflu dacă un copil care este cetățean român (are certificat de naștere și pașaport românești), care are ambii părinți cetățeni români, ... (vezi toată discuția)