avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Nelamurire declaratie 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Nelamurire declaratie 101

Daca pana in 2007 societatea a platit impozit pe venit micro. iar din 2008 este platitoare de impozit pe profit in declaratia 101(cea aferenta anului 2008) se mai trecea pierderea pe care a avut-o pana la sfarsitul anului 2007?(oricum pierdere are si in 2008...)
Cand a avut impozit pe venit micro.pierderea era contabila ?...Se mai recupereaza cumva daca acum este platitoare de impozit pe profit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mi37 , utilizator 21:15, 15 Februarie 2010
Inca o data multumesc....
Si totusi, mai am o nelamurire... pierdere contabila 2007 de cand era micro, profit 2008 cand este platitoare de impozit pe profit....plateste impozit pe profit chiar daca are din urma pierdere...am inteles bine?(norocul meu ca nu am un asemenea caz);)
Da, ati inteles bine...
Va multumesc pentru timpul acordat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101: ce valoare a pierderii fiscala din anii precedenti declar? Iulian MANEA Iulian MANEA In balanta de verificare am contul 117 cu sold creditor, dar in anul 2010 am pierdere fiscala. Aceasta se declara in D101 aferenta anului 2011? Eu cred ca ... (vezi toată discuția)
Randul 38 din declarataia 101 diva_alinutza diva_alinutza Buna ziua, Am si o nelamurire/intrebare.....Avand in vedere ca se considera anul 2010 format din 2 perioade fiscale (01-09.2010 si 10-12.2010) vin si ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere vornicuelena vornicuelena Incerc sa fiu mai explicita O societatea l are urmatoarea situatie la sfarsit de an 2009: -pierdere - debit 121 = 173.295 ron din care pierdere fiscala ... (vezi toată discuția)