avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul pensiei din talonul electronic pe aprilie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul pensiei din talonul electronic pe aprilie 2025, descărcat ...

Cuantumul pensiei din talonul electronic pe aprilie 2025, descărcat din cont, este diferit de cel din decizia de recalculare venită în martie 2025. Nici restanțele nu apar în talon. De ce?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:59, 9 Aprilie 2025
Se intelege ca decizia de recalculare nu a fost inca pusa in pllata.
Cereti relatii/informatii/lamuriri de la casa locala de pe adresa lor de e-mail..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionat anticipat parțial, iar la data 4 sept 2024 trebuia ... Rudyx Rudyx Sunt pensionat anticipat parțial, iar la data 4 sept 2024 trebuia sa mi se facă trecerea AUTOMAT,la pensie pt limita de vârstă.Suntem la 1 martie 2025 și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 06.08.2013,am depus la casa de pensii a ... Bunicul51 Bunicul51 Buna ziua, In data de 06.08.2013,am depus la Casa de Pensii a sectorului 4,Cererea de inscriere la pensie la limita de varsta . Mi-a fost calculata ... (vezi toată discuția)
A expirat de 11 luni perioada de penalitate. În martie 2025 ... Nicolae62 Nicolae62 A expirat de 11 luni perioada de penalitate. În martie 2025 a sosit însfârșit și decizia emisă în 18 februarie 2025, recalculată, cu titlu de pensie ... (vezi toată discuția)