avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionat anticipat parțial, iar la data 4 sept ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionat anticipat parțial, iar la data 4 sept 2024 trebuia ...

Sunt pensionat anticipat parțial, iar la data 4 sept 2024 trebuia sa mi se facă trecerea AUTOMAT,la pensie pt limita de vârstă.Suntem la 1 martie 2025 și nici pana acum nu mi s-a făcut trecerea.Mai este cineva în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:26, 1 Martie 2025
Atrageti-le atentia celor de la casa locala pe adresa lor de e-mail despre acest lucru.
Cereți lămuriri/relații/informații de la casa locală de pe adresa lor de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie ... Nicoleta Rita Turtoi Nicoleta Rita Turtoi In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie anticipata , iar apoi pe 17.sept.2024 cerere de iesire la limita varsta pe legea noua. Nu a venit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am primit anul acesta decizia de pensionare, suma ... Camelia Gradinaru Camelia Gradinaru Bună ziua, am primit anul acesta decizia de pensionare, suma calculată de casa de pensii este de 643/ lună. Am primit prin mandat poștal suma de 3237lei, ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partial, am ajuns la limita de varsta dar, nu primesc pensia actualizata Ilovema Ilovema Buna ziua, sunt nascuta in iulie 1962 si legal, ar fi trebuit sa ies la pensie pentru limita de varsta in octombrie 2024. In august 2021 m-am pensionat ... (vezi toată discuția)