avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie ...

In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie anticipata , iar apoi pe 17.sept.2024 cerere de iesire la limita varsta pe legea noua. Nu a venit nici decizia de anulare, nici decizia de pensionare. De la casa imi spun ca nu se pot lucra., si nu imi dau nici un termen sau vreo speranta.E posibil asa ceva azi 12 febr.2025? Ma simt coplet depasita, neputicioasa .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 12 Februarie 2025
Solicitati sprijinul CNPP pe adresa: petitii.sesizari@cnpp.ro, punandu-le la dispozitie toate datele necesare lamuririi problemei d-voastra.
Puteti lucra, cei care va spun ca nu sa va comunice si baza legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare karcsika1958 karcsika1958 Pentru recalcularea unei Decizie,,Cat este timpul maxim dupa lege,.,?,Daca a depasit Casa de pensi termenul este clauza de a castiga la Judacotorie,.? Cer ... (vezi toată discuția)
De ce nu s-a facut preluarea punctelor perioadelor asimilate ... jack electro jack electro De ce nu s-a facut preluarea punctelor perioadelor asimilate (facultate, armata etc) din decizia veche de pensionare LV in decizia de recalculare cf, legii ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala legea 360/2023 DenissP DenissP Buna ziua! Dupa 35 ani si 5 luni vechime am depus la Casa de pensii si mi s-a aprobat decizia pentru acordare pensie anticipata partiala . Mentionez ca din ... (vezi toată discuția)