avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce nu s-a facut preluarea punctelor perioadelor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce nu s-a facut preluarea punctelor perioadelor asimilate ...

De ce nu s-a facut preluarea punctelor perioadelor asimilate (facultate, armata etc) din decizia veche de pensionare LV in decizia de recalculare cf, legii 360.? Ca baza de calcul s-a luat in considerare numai decizia de pensie anticipata PA in care nu se regasesc punctele perioadelor asimilate.

Alte discuții în legătură

Anii de facultate și armată se iau în calcul la recalcularea ... imaghiar imaghiar Anii de facultate și armată se iau în calcul la recalcularea pensiei,adică se primesc puncte de stabilitate? Inițial știu că era vorba de 0,25 puncte/ ... (vezi toată discuția)
Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? ... Plesaianis Plesaianis Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? Sunt din Ploiesti si peste 1 luna implinesc 63 de ani. Stagiu de cotizare 37 ani. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare pe l 263. in viitoarea decizie ... daniel cucu daniel cucu Am primit Decizia de pensionare pe L 263. In viitoarea decizie pe L 360 voi primi ceva puncte in plus pentru 4 ani facultate +9 luni armata ? Nu am puncte de ... (vezi toată discuția)